n Brussel - naar homepage

De officiële website van de Vlaamse Gemeenschapscommissie

De website vgc.be is de officiële website van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Het is een wegwijzer voor alle Brusselaars en alle Brusselse Nederlandstalige organisaties die op zoek zijn naar informatie over het aanbod, de ondersteuning en het beleid van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Het algemene karakter en doel van de websites van de VGC

De websites van de Vlaamse Gemeenschapscommissie zijn snelle en gebruiksvriendelijke wegwijzers naar informatie over het aanbod, de dienstverlening en het beleid van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

De aangeboden informatie en de documenten zijn van algemene aard. Ze gelden dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies of een equivalent daarvan. Ze mogen ook niet worden beschouwd als een authentieke overname van officieel aangenomen teksten. Alleen de officiële teksten die in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd zijn, gelden als authentieke tekst.

De Vlaamse Gemeenschapscommissie behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaandelijke aankondiging of kennisgeving, op elk moment de inhoud van www.vgc.be aan te passen of onderdelen ervan te verwijderen. Dit geldt ook voor deze disclaimer.

Geef feedback over de website

contactformulier