n Brussel - naar homepage

Nieuws

Gevonden resultaten in vgc.be: 187

Pages

Denkt u erover om in Brussel te komen wonen? Of woont u al in Brussel en zoekt u een nieuwe woonwijk? Ga dan mee op woontour met Wonen in Brussel. Tijdens deze gegidste rondleidingen met de bus tonen we u de gevarieerde buurten van Brussel. U krijgt informatie over de woonmogelijkheden, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, groen in de buurt en nog veel meer.

De Brusselse bibliotheken starten in het najaar met een nagelnieuwe anderstalige collectie.

Week van het Nederlands 2017

Van 7 tot 14 oktober is het de ‘Week van het Nederlands’. Hoe schrijf je goede teksten? Waar komen woorden en uitdrukkingen vandaan? En hoe belangrijk is het Nederlands precies?

Op 6, 7 en 8 oktober vindt in Schaarbeek het ‘Alles Es Just!’-festival plaats.

Op 3 oktober 2017 is er in het VGC-administratiehuis een infoavond over het implementatietraject voor de reorganisatie van de eerstelijnszorg, met specifieke accenten voor Brussel.

Zin in een nieuwe uitdaging, een sportieve activiteit of een creatieve uitlaatklep in Brussel?

 

Met de start van het nieuwe academiejaar stromen de studenten terug toe in Brussel en organiseren de verschillende onderwijsinstellingen opnieuw infomarkten en Kick Off-evenementen.

Begin september diende het VGC-College de beleidsverklaring 2017-2018 in bij de Raad van de VGC.

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Beperking (VAPH) gaf aan het Centrum Ambulante Diensten (CAD) een erkenning als vergunde zorgaanbieder, temeer omdat het CAD aan de noodzakelijke voorwaarden voldoet.
 

Speelkaarten. Tekst: www.weekvandegeletterdheid.be

Geletterd zijn is een troef. Maar ook een noodzaak om in de samenleving van vandaag vlot te functioneren en te participeren. Dat wil zeggen: goed kunnen lezen en schrijven, rekenen en overweg kunnen met de computer en multimedia.

Pages