n Brussel - naar homepage

Brussel Helpt schenkt aandacht aan mensen met een beperking

Brussel Helpt staat dit jaar in het teken van een toegankelijke stad. Samen met de Brusselse gemeenschapscentra, bibliotheken en Muntpunt, heeft Bruzz bijzondere aandacht voor mensen met een beperking.
Brussel Helpt - Samen helpen we mensen met een handicap

Indivo-De Lork en Brailleliga

Van 14 november tot 4 december zamelt Brussel Helpt geld in voor Indivo-De Lork en de Brailleliga, twee organisaties die zich inzetten voor gelijke kansen.
 
Indivo geeft een rijk en gevarieerd antwoord op vrijetijdsvragen van personen met een beperking. Dat doet de organisatie door toffe, uitdagende of ontspannende activiteiten en vakanties aan te bieden. Via vorming, sensibilisering en individuele trajecten maakt Indivo-De Lork vrije tijd toegankelijk voor iedereen.
 
De Brailleliga zet zich al bijna 100 jaar in voor mensen met een visuele handicap. Blinden en slechtzienden kunnen gratis een beroep doen op de Brailleliga om hun zelfstandigheid in het leven te behouden of terug te vinden.
 

Helpt u mee?

Brussel Helpt werkt mee aan een stad waarvan iedereen kan genieten. Wilt u meehelpen?
Neem deel aan de activiteiten of organiseer zelf een actie.
 

Slotevent Brussel Helpt

Op zondag 4 december sluit BRUZZ Brussel Helpt samen met jou af met een muzikaal hoogtepunt in de AB Club. Met Stikstof en Zap Mama staan er twee Brusselse topacts op het programma.