n Brussel - naar homepage

Kom mee buiten spelen! Buitenspeeldag op woensdag 13 april van 13 tot 17 uur.

Weet je niet onmiddellijk wat te doen in je buurt of heb je zin om iets te doen met vele andere kinderen en jongeren? Trommel dan al je vrienden en vriendinnen op om buiten te spelen en te sporten!

Ik hou van buitenspelen! Buitenspeeldag 2016

Buitenspeeldag

Elk jaar tussen 13 en 17uur kunnen kinderen tijdens de Buitenspeeldag volop buiten spelen, ravotten, klimmen, dansen, ... Kom een kijkje nemen op één van de onderstaande leuke locaties en ontdek welke geweldige avonturen er om de hoek kunnen schuilen in de stad!
Alle activiteiten zijn gratis en zijn toegankelijk voor iedereen. Er zijn animatoren aanwezig om de activiteiten te begeleiden, maar ouders en begeleiders zijn wel steeds zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Programma?

Ontdek wat er allemaal te doen is op www.brusselbazaar.be.

Deelname in groep?

Kom je met een groep(je) naar Buitenspeeldag? Schrijf dan in ten laatste op 1 april via jeugddienst@vgc.be of 02 563 05 79 en vermeld het aantal kinderen, de locatie en welke activiteiten jullie graag willen doen.
Meer info? jeugddienst@vgc.be of 02 563 05 79

Buitenspeeldag in Brussel is een organisatie van de VGC jeugd- en sportdienst in samenwerking met o.a. vzw Het Neerhof, vzw Jeugd in Brussel en Brede School Laken, vzw Roodebeekcentrum, Brede School Molenbeek, Jeugdproject WaBoDam, Cultureghem, GC De Kroon, Brede School Domino, Brede School Bres, Brede School Nieuwland, Brede School Noord, Brede School Elsene.