n Brussel - naar homepage

Ontdek het educatieve aanbod van de gemeenschapscentra in de nieuwe cursusbrochure

Altijd al gitaar willen spelen? Zin om wekelijks aan uw conditie te werken? Een inspirerende workshop volgen om creatief aan de slag te gaan in uw huis? Het kan allemaal in de Brusselse gemeenschapscentra.

Het cursusaanbod van de Brusselse Gemeenschapscentra. Najaar 2016. Van 0 tot 99 jaar. Ook als je niet veel Nederlands kent. Logo's: Cultuurcentrum Brussel en n-brussel.

Eind augustus verschijnt de nieuwste brochure van Cultuurcentrum Brussel. Die biedt een overzicht van de educatieve activiteiten in de gemeenschapscentra zoals cursussen, workshops en creatieve ateliers.

Naast het ruime aanbod voor volwassenen geeft de brochure ook een overzicht van alle activiteiten voor kinderen en jongeren, zowel tijdens het schooljaar als tijdens de vakanties.

Haal uw exemplaar vanaf 22 augustus op in het gemeenschapscentrum in uw buurt, in uw bibliotheek of in Muntpunt en ontdek het aanbod. Wilt u steeds het meest recente nieuws en een up-to-date overzicht van activiteiten? Surf naar de website van uw gemeenschapscentrum of bekijk het aanbod van alle gemeenschapscentra op www.cultuurcentrumbrussel.be.