n Brussel - naar homepage

Ontmoetingsavond voor vrijwilligers van de Brusselse consultatiebureaus Kind en Gezin

Zie ginds komt Stoomboot naar Molenbeek.
Het hoeft niet altijd de sint te zijn die in deze tijd van het jaar voor cadeautjes zorgt. Jaarlijks zet ook de VGC de vrijwilligers van de Brusselse consultatiebureaus van Kind en Gezin in de bloemetjes.

Een muziekoptreden. De zaal zit vol mensen.

Ontmoetingsavond voor vrijwilligers

Met een ontmoetingsavond gevuld met muzikaal entertainment, een hapje, een tapje en een pakje, bedankten de entiteit Gezin en het VGC-collegelid bevoegd voor Welzijn, Gezondheid en Gezin de vrijwilligers voor hun dagelijkse inzet voor de allerkleinste ketjes.

Stoomboot en receptie

De ontmoetingsavond ging door op 28 november bij JES Brussel in Molenbeek, het stadslabo voor kinderen en jongeren. De artiest Stoomboot maakte het knus met een intieme set. Met zijn gitaar, zijn warme stem en zijn fijnzinnige teksten wist Stoomboot het publiek in te pakken. Hij zorgde voor de nodige warmte om de vrieskou te trotseren. Na het optreden werd er lustig verder gekeuveld en genoten van de  gezelligheid tijdens een receptie. Een jongerenteam uit de tewerkstellingsopleiding ‘horeca’ zorgde voor de bediening en de bereiding van de hapjes. In geen tijd wisten ze de dames van de consultatiebureaus te charmeren met hun aanstekelijk enthousiasme. Dit was Brussel op zijn best!

Ontdek de ontwapenende songs van Stoomboot
Ontdek de veelzijdige werking en aanstekelijke dynamiek van JES Brussel