n Brussel - naar homepage

Programma Diner in het duister bekend

Op 2 december kunt u in Muntpunt aanschuiven voor Brussel Helpt. De eerste namen van het programma liggen vast.

Mensen duwen een persoon die in een rolstoel zit. Tekst

Livemuziek: Otto Kint en Qotob trio
De avond start om 19 uur met live-jazzmuziek van Otto Kint (contrabas), Joos Vanbueren (sax) en Steven Van Gelder (drum). Daarna neemt het Qotob trio het podium in (19.30 uur). Dit oriental fusionproject van Piet Maris (accordeon), Bassel Abou Fakher (cello) en Jean Baptiste Delneuville (piano) brengt een mix van westers-klassieke muziek, hedendaagse jazz en muziek uit het Midden-Oosten.

Ondertussen geniet u van de performance van kunstenaar Jeroen Hollander. Hij brengt imaginaire stadsplannen of netwerken van openbaar vervoer aan op de ramen van het Muntpuntgebouw.

ZET6 performance tijdens het benefietdiner
Tijdens het benefietdiner proeft u blind, krijgt u performances voorgeschoteld en luistert u naar doorleefde getuigenissen van mensen met een beperking. Zo beleeft u een toonmoment van ZET6, de inclusieve kunstenwerkplaats van De Zeyp. Ze brengen dans en theater met livemuziek van Otto Kint, Joos Vanbueren en Steven Van Gelder. Ook zijn er performances door Luisterpunt en Indivo.

Livemuziek van Qotob trio, Otto Kint, Joos Vanbueren en Steven Van Gelder sluit het diner af.

Meer weten?
Houd de web- en de Facebookpagina van het evenement in de gaten voor de laatste updates.

Doe mee
Schuif mee aan bij het Diner in het duister: schrijf u online in. U kunt ook alleen naar de betalende receptie komen waarbij u geniet van een mooi muzikaal programma.

Brussel Helpt
Brussel Helpt zamelt geld in voor Indivo-De Lork en de Brailleliga, twee organisaties die zich inzetten voor gelijke kansen. Meer info over deze goede doelen leest u op onze site.

Interesse in de andere activiteiten van Brussel Helpt?
Van 14 november tot 4 december zetten Bruzz, de gemeenschapscentra en de bibliotheken in Brussel een heleboel hartverwarmende activiteiten op. Geinteresseerd? Volg het nieuws op de website van Bruzz.