n Brussel - naar homepage

Publiceer je activiteiten gratis in de Vakantiegids zomer 2017

Organiseer je in de zomervakantie Nederlandstalige vakantie-activiteiten in Brussel, die open staan voor derden?
Laat je activiteit dan opnemen in de VGC-Vakantiegids.

 

Vakantiegids 2017

In maart 2017 verspreiden de jeugd- en de sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) de Vakantiegids zomer 2017. Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops, …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar in de zomervakantie van 2017. De vakantiegids verschijnt drie maal per jaar, er is een editie krokus-Pasen, zomer en herfst/Kerst.
De VGC verspreidt de Vakantiegids onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken. Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel), www.cultuurcentrumbrussel.be, agenda.be en Cultuurnet-websites.

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)?

Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier 'Vakantiegids zomer 2017' in en stuur het ten laatste op 5 februari 2017 naar jeugddienst@vgc.be.
Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier 'Vakantiegids zomer 2017' ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.