n Brussel - naar homepage
Uitsnit van de cover van de brochure. Tekst in beeld: 'Nieuw: Advies en begeleiding op maat'. Collage van een reeks getinte foto's.

Vorming voor gezinsinitiatieven

Het vormingsaanbod Opgroeien in Brussel is er voor iedereen die werkt in een Nederlandstalig gezinsinitiatief in Brussel.

De Vlaamse Gemeenschapscommissie wil de Nederlandstalige gezinsinitiatieven in Brussel ondersteunen bij de uitbouw van een toegankelijke, kwaliteitsvolle en innovatieve werking. Zo stelt de VGC jaarlijks een vormingsaanbod samen voor iedereen die in deze sector werkt. Zowel professionelen als vrijwilligers zijn welkom.

Ontdek het vormingsaanbod 2017 in de splinternieuwe brochure Opgroeien in Brussel!
Klik uw weg doorheen de thema's op de cover en de bijscholingen in elke inhoudsopgave.
Uitsnit van de cover van de brochure. Tekst in beeld: Opgroeien in Brussel - Vormingsaanbod Gezin 2017 - logo n-brussel - 'Nieuw: Advies en begeleiding op maat'.

Hoe kunt u inschrijven?

Stuur per voorziening of vestigingsplaats uw aanvraag vóór 16 december 2016 naar opgroeieninbrussel@vgc.be.
Meer uitleg over de inschrijfprocedure lees je op blz. 129 van de brochure Opgroeien in Brussel.

Nieuw: Hoe veerkracht versterken?

Vindt u in uw organisatie het welbevinden van medewerkers belangrijk en staat u open om hierin nog verder te evolueren? Dit project biedt misschien een antwoord.
Het pilootproject Stilvallen geeft veerkracht biedt een kans om op positieve wijze de veerkracht van hulpverleners in het Brusselse werkveld  te ondersteunen. Meer hierover leest u hier.