n Brussel - naar homepage

Uitleenloket

Wilt u toegang tot het uitleenloket? Het uitleenloket is alleen toegankelijk voor 'geregistreerde' bezoekers.

Wilt u zich registreren?

• Vraag uw login en wachtwoord aan via het formulier 'VGC Uitleenloket'.
    • Kies 'Ik wil een login voor de webshop'.
    • Vul de gevraagde gegevens in.
      Klik op de pijlen onderaan om door het formulier te navigeren. Alle velden met een * moet u verplicht invullen.
      Klik tot slot op de knop 'Verzenden' om het formulier op te sturen.
    • Uw aanvraag wordt verwerkt. Dat duurt maximaal 2 werkdagen.
  • U krijgt een mail met uw login en wachtwoord.
  • Klik vervolgens op de pagina Aanmelden en uitlenen.
    Voer uw login en wachtwoord in en klik op 'Meld aan' (oranje knop rechts onderaan).

Opmerking toegankelijkheid

Het online uitleenloket is helaas niet toegankelijk voor mensen met een handicap.
Is het online uitleenloket niet toegankelijk voor u? Contacteer ons per mail of bel naar 02 482 00 76.
De meeste pagina’s van onze website zijn wel toegankelijk.
In het formulier 'VGC Uitleenloket' kunt u aanvinken dat u uw aanvraag telefonisch wilt doen.