n Brussel - naar homepage
Plazeyfestival © Lies Van Overschee

Cultuurcentrum Brussel

Cultuurcentrum Brussel is het netwerk van de 22 Brusselse gemeenschapscentra. Deze bieden een waaier van artistieke, sociaal-culturele en educatieve activiteiten. Van theater- en muziekvoorstellingen, over cursussen en speelweken, tot sociaal-culturele projecten in verschillende wijken. De VGC is de inrichtende overheid van de 22 gemeenschapscentra.
Promostand Cultuurcentrum Brussel
© Marjolein Roelandt

22 gemeenschapscentra

Zin om te sporten of Nederlandse les te volgen? Op zoek naar een leuke theater- of dansvoorstelling?
Met deze en veel andere vragen kan u terecht bij het onthaal van het gemeenschapscentrum in uw gemeente.

Elk gemeenschapscentrum is apart, met een eigen aanbod, stijl en accenten. Wat bij de één niet kan, vindt u bij de buren. Loop eens binnen en laat u verrassen door het aanbod.

Het gemeenschapscentrum is een erkende partner in het lokale netwerk. Het centrum behartigt de Nederlandstalige belangen in de gemeente, werkt mee aan de maatschappelijke participatie van de bevolking en aan de verbetering van de lokale samenleving.

Alle contactgegevens van de 22 gemeenschapscentra.

Cultuurcentrum Brussel

Cultuurcentrum Brussel, het netwerk van de 22 gemeenschapscentra, wil de bestaande samenwerkingen tussen de Brusselse gemeenschapscentra versterken en nieuwe samenwerkingsverbanden aanmoedigen.
Cultuurcentrum Brussel zet in op een scherpere inhoudelijke profilering en op het samenstellen van een coherent artistiek en socio-cultureel programma dat beantwoordt aan de behoeftes van de Brusselse maatschappelijke context.
Surf naar de de website van Cultuurcentrum Brussel voor meer informatie. De handige zoekfilter leidt u door het volledige aanbod van de 22 gemeenschapscentra. U vindt er alle contactgegevens én de laatste nieuwtjes.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van Cultuurcentrum Brussel ontvangen? Schrijf u dan hier in.
Op de websites van de individuele gemeenschapscentra ontdekt u hun individuele nieuwsbrieven.