n Brussel - naar homepage

Publicaties

Algemene VGC-publicaties

Mannen aan het werk op een dak met een slijpschijf. Foto: Frederik Buyckx

In 2014 vierde de VGC haar 25-jarig bestaan, onder andere met de uitgave van het fotoboek 'Brusselaars'. De krachtige beelden vertellen in één oogopslag een wonderlijk verhaal en stelt de mens achter de projecten centraal.

VGC JAARVERSLAG 2016 - Brusselaars maken samen stad - nlogo

Investeren in de toekomst, in gemeenschapsvorming en in een warme stad: het is de rode draad in het VGC-jaarverslag 2016 dat als titel kreeg ‘Brusselaars maken samen stad’.

Taal Centraal

De gratis folder 'Taal Centraal' bundelt de krachtlijnen van het taalbeleid van de VGC.

VGC-jaarverslag 2015

In 2015 pakte de Vlaamse Gemeenschapscommissie uit met een nieuw logo. Dat deden we niet alleen, maar samen met de Vlaamse Gemeenschap. Het nieuwe merkbeeld moet vooral verbinden: de N van Nederlandstalig is een verbindend kwaliteitsmerk. Kwaliteit van de Nederlandstalige dienstverlening loopt als een rode draad door dit hele jaarverslag.

Erfgoed

Plein met witgeverfde stammen van bomen

À la limite bundelt 27 verhalen over wat stedelingen, reizigers of bezoekers scheidt of verbindt in de stad. Vraag dit boekje, dat ook een handige fiets- en wandelgids is, gratis aan.

Cover In Brussel ge(s)maakt

Bent u benieuwd naar de (ware) oorsprong van Brusselse klassiekers als witloof, spruitjes, bloedpens… ? Ontdek het voor slechts 17,95 euro in het boek In Brussel ge(s)maakt.

Cover Schatten van mensen

Schatten van mensen zet persoonlijke verhalen over ambacht, traditie en performing arts in de kijker. U kunt de publicatie gratis afhalen bij de VGC of Citizenne.

Meer publicaties op www.erfgoedcelbrussel.be

Jeugd

Twee jongens voetballen

Deze brochure bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een functiebeperking. 

Jeugdcentrum Aximax Zomerbrochure 2017

Benieuwd naar wat je deze zomer allemaal kunt doen in Jeugdcentrum Aximax?

Kortingsgids: Geknipte Prijzen (voor kinderen en jongeren in Brussel)

U vindt in de brochure een overzicht van kortingen voor kinderen en jongeren. Voor wie het financieel moeilijker heeft, geven veel organisaties extra kortingen. In de gids vindt u ook veel tips en nuttige weetjes.

Meer publicaties op www.brusselbazaar.be

Pages