n Brussel - naar homepage

Publicaties

Algemene VGC-publicaties

Beeld van de cover: mannen aan het werk op een dak.

In 2014 vierde de VGC haar 25-jarig bestaan, onder andere met de uitgave van het fotoboek 'Brusselaars'. De krachtige beelden vertellen in één oogopslag een wonderlijk verhaal en stelt de mens achter de projecten centraal.

VGC-jaarverslag 2015

In 2015 pakte de Vlaamse Gemeenschapscommissie uit met een nieuw logo. Dat deden we niet alleen, maar samen met de Vlaamse Gemeenschap. Het nieuwe merkbeeld moet vooral verbinden: de N van Nederlandstalig is een verbindend kwaliteitsmerk. Kwaliteit van de Nederlandstalige dienstverlening loopt als een rode draad door dit hele jaarverslag.

VGC JAARVERSLAG 2016 - Brusselaars maken samen stad - nlogo

Investeren in de toekomst, in gemeenschapsvorming en in een warme stad: het is de rode draad in het VGC-jaarverslag 2016 dat als titel kreeg ‘Brusselaars maken samen stad’.

VGC-Jaarverslag 2017

Dit jaarverslag leest als een gids voor Brussel als warme stad. Samen een warme stad maken door Brusselaars te verbinden en te versterken. Dat de VGC daaraan bijdraagt, maakt ons trots.

Taal Centraal

De gratis folder 'Taal Centraal' bundelt de krachtlijnen van het taalbeleid van de VGC.

Meer algemene publicaties

Gemeenschapscentra en bibliotheken

Cursusaanbod van de Brusselse gemeenschapscentra, najaar 2018

Een overzicht van het volledige educatieve aanbod voor kinderen en volwassenen in de 22 Brusselse gemeenschapscentra.

Een boek lees je nooit alleen, 20 jaar Boekenbende aan Huis in Brussel

Het twintigjarig bestaan van de Boekenbende aan Huis werd gevierd met een publicatie Een boek lees je nooit alleen. 20 jaar Boekenbende aan Huis in Brussel

Welkomstfolder

Anderstalig en/of nieuwkomer én op zoek naar een bibliotheek? Deze meertalige folder bevat niet alleen informatie over de bibliotheekdiensten en contactgegevens.

Z-kaart

Een kaart die je niet alleen de weg toont naar elke Nederlandstalige bibliotheek, maar je tevens ook alle contactgegevens en bijkomende informatie bezorgt.

Jeugd

Jaarbrochure Aximax 2018-2019

Op zoek naar jaartateliers of speelweken tijdens de herfst- en kerstvakantie voor kinderen van 2,5 tot 16 jaar?

 

Meer publicaties op www.brusselbazaar.be

Pages