n Brussel - naar homepage

Publicaties

Algemene VGC-publicaties

Mannen aan het werk op een dak met een slijpschijf. Foto: Frederik Buyckx

In 2014 vierde de VGC haar 25-jarig bestaan, onder andere met de uitgave van het fotoboek 'Brusselaars'. De krachtige beelden vertellen in één oogopslag een wonderlijk verhaal en stelt de mens achter de projecten centraal.

Taal Centraal

De gratis folder 'Taal Centraal' bundelt de krachtlijnen van het taalbeleid van de VGC.

Cover VGC-jaarverslag 2013

Jaarverslag 2013: Sterke schouders onder Brussel. Dit jaarverslag geven we u een beeld van de belangrijkste vernieuwingen van 2013.

Cover VGC-jaarverslag 2014

Jaarverslag 2014: 25 jaar in de weer voor Brussel. 2014 was een feestjaar voor de VGC. Lees er meer over in ons jaarverslag.

VGC-jaarverslag 2015

In 2015 pakte de Vlaamse Gemeenschapscommissie uit met een nieuw logo. Dat deden we niet alleen, maar samen met de Vlaamse Gemeenschap. Het nieuwe merkbeeld moet vooral verbinden: de N van Nederlandstalig is een verbindend kwaliteitsmerk. Kwaliteit van de Nederlandstalige dienstverlening loopt als een rode draad door dit hele jaarverslag.

Erfgoed

Plein met witgeverfde stammen van bomen

À la limite bundelt 27 verhalen over wat stedelingen, reizigers of bezoekers scheidt of verbindt in de stad. Vraag dit boekje, dat ook een handige fiets- en wandelgids is, gratis aan.

Cover In Brussel ge(s)maakt

Bent u benieuwd naar de (ware) oorsprong van Brusselse klassiekers als witloof, spruitjes, bloedpens… ? Ontdek het voor slechts 17,95 euro in het boek In Brussel ge(s)maakt.

Cover Schatten van mensen

Schatten van mensen zet persoonlijke verhalen over ambacht, traditie en performing arts in de kijker. U kunt de publicatie gratis afhalen bij de VGC of Citizenne.

Jeugd

Twee jongens voetballen

Deze brochure bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een functiebeperking. 

Jeugdcentrum Aximax Zomerbrochure 2017

Benieuwd naar wat je deze zomer allemaal kunt doen in Jeugdcentrum Aximax?

Pages