Samen voor Brussel

Lees hier de tekstversie van de video. Klik op cc voor ondertitels.

Wat biedt N-Brussel

U wilt leren, cultuur beleven, sporten, spelen, ontspannen, wonen, werken, studeren, gezond zijn, naar school gaan, zorgen voor uw familie in Brussel.

Subsidies en dienstverlening voor scholen, organisaties, burgers...

U zoekt financiële, materiële of andere steun en diensten voor uw project, activiteit of organisatie.

Wat zijn N-Brussel en VGC?

De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is de Nederlandstalige overheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ondersteunt organisaties in het Nederlandstalige netwerk ‘N-Brussel’.

Schrijf je in voor het Symposium Zorgzame Buurten

Schrijf je in voor het Symposium Zorgzame Buurten

Op 22 april 2024 organiseert het Departement Zorg het Symposium Zorgzame Buurten. Die dag denken directies en stafmedewerkers van zorgorganisaties van verschillende sectoren en zorgprofessionals samen na over het beleid Zorgzame Buurten.
Meld je kind nu aan voor het 1ste jaar secundair onderwijs 2024-2025

Meld je kind nu aan voor het 1ste jaar secundair onderwijs 2024-2025

Ouders die hun kind willen inschrijven in het 1ste leerjaar A of B van een Nederlandstalige secundaire school voor het schooljaar 2024-2025, moeten het eerst online aanmelden tussen 25.03.2024 (10 uur) en 19.04.2024 (16 uur). Alle info op www.inschrijveninbrussel.be.
Beleef Erfgoeddag 'Thuis' op 21 april

Beleef Erfgoeddag 'Thuis' op 21 april

Wat maakt een huis tot een (echte) thuis? Erfgoeddag op zondag 21 april 2024 zoekt uit wat het gewone zo bijzonder maakt, vroeger en nu. Tal van Brusselse musea, archieven en (erfgoed)organisaties gaan op een originele manier aan de slag met het thema ‘Thuis’ en pakken uit met een diverse waaier aan gratis activiteiten.
Kom naar Stadkriebels op zondag 5 mei

Kom naar Stadkriebels op zondag 5 mei

Het jaarlijkse sportfeest Stadskriebels strijkt op 5 mei neer op de site van Tour en Taxis. Maak kennis met allerlei leuke sport- en doe-activiteiten, aangevuld met animatie, performance, dans en muziek. En dat helemaal gratis!