n Brussel - naar homepage
optreden amateurkunsten dans

Amateurkunsten

Hebt u een talent in muziek, dans, theater, tekst, beeld, nieuwe media? Deze organisaties helpen artistiek talent.

Zinnema is er voor iedereen met talent en goesting. U kunt er uw talent uitproberen, evolueren en inspireren. Ze ondersteunen uw project en organiseren workshops en creaties.

Het Brussels ouderenplatform begeleidt ouderen die een artistiek project willen doen en organiseert stages in schilderkunst, fotografie en schrijven.

In elke Brusselse gemeente is er een gemeenschapscentrum. Zij organiseren artistieke cursussen en workshops voor kinderen en volwassenen.

Elke twee jaar is er de Zinnekeparade in Brussel. Bewoners, verenigingen, scholen en artiesten werken twee jaar lang samen. Zo ontstaat er een grote artistieke, creatieve en sociale dynamiek.

Fora is het Forum voor Afrikaanse artiesten. Zij zijn gespecialiseerd in vorming en begeleiding van Afrikaanse muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunsten.

Circus Zonder Handen is een Nederlandstalige circusschool in het centrum van Brussel met afdelingen in Molenbeek, Schaarbeek, Sint-Gillis, De Marollen en Sint-Joost-ten-Node.
Er zijn wekelijkse lessen voor kinderen, circusstages en projecten op aanvraag.

Kultuurkaffee  presenteert en ondersteunt jong artistiek talent. U vindt er onder andere repetitieruimtes en gitaarlessen.