Locaties lokale dienstencentra

Lokaal Dienstencentrum Aksent

Bij Aksent Schaarbeek, vlakbij het Liedtsplein, is iedereen uit de buurt van harte welkom! Gewoon om even te zitten, te babbelen, of iets te drinken, maar ook voor een verse maaltijd of toffe activiteiten. Ons programma zit vol met uitstapjes, zachte gym, gezichtsverzorging, massages, feestjes, creatieve ateliers en nog veel meer.

Speciale aandacht gaat uit naar senioren in een kwetsbare situatie. Voor hen organiseren we momenten waarop we alle vragen bespreken, bieden we vervoer met onze minibus, gaan we samen boodschappen doen, en kunnen we zelfs helpen met de was.

Aksent is meer dan een ontmoetingsplek; we zijn een sociale onderneming die samenwerkt met mensen die op weg zijn naar de arbeidsmarkt. Ons multicultureel en toegewijd team maakt van Aksent een bruisend, open en warm thuis.

Kom langs wanneer het jou uitkomt! We zijn open elke weekdag van 9u tot 17u, met uitzondering van maandag en woensdag, dan beginnen we om 12u. Benieuwd naar onze activiteiten? Neem een kijkje op onze website of volg ons op sociale media.
Adres

Liedtsstraat 27-29
1030 Schaarbeek

Routebeschrijving
Telefoon