Locaties lokale dienstencentra

Lokaal dienstencentrum Chambéry

Ben je senior of inwoner van de gemeente Etterbeek? Of ben je een volwassene met een hulp- of zorgvraag? Loop eens binnen in het onthaal van het Lokaal Dienstencentrum.

Het LDC organiseert laagdrempelige ontmoetingsmogelijkheden en heeft diensten in huis, zoals een wijkrestaurant, pedicure, vervoersdienst, een hobbyclub, sitgym en een wijkkoor. We organiseren wandelingen, schrijfateliers, participatieve tuinen, cybercafés, naaiateliers en talententafels. De zorgcoach helpt je verder met allerlei problemen op verschillende vlakken.

Het LDC wil een sterke integrale buurtzorg op wijk- en gemeentelijk niveau en werkt hiervoor samen met lokale organisaties en verenigingen.
We kunnen rekenen op de medewerking van een 80-tal vrijwilligers voor de realisatie van de activiteiten en diensten in huis; zij zetten zich in voor het wijkrestaurant en de activiteiten en/of staan in voor praktische en psychosociale ondersteuning aan huis binnen het vrijwilligersnetwerk.

Openingsuren Onthaal van het LDC/Wijkhuis : iedere werkdag van 9u tot 16u; tijdens de Nl. schoolvakantieperiodes van 9u tot 13u.
Adres

Chambérystraat 24
1040 Etterbeek

Routebeschrijving
Telefoon