Locaties lokale dienstencentra

Lokaal Dienstencentrum Ellips

Ben je op zoek naar een gezellige plek om nieuwe mensen te ontmoeten of heerlijk te eten? Heb je een vraag over zorg en heb je hulp nodig of wil je gewoon een praatje maken? Misschien wil je deelnemen aan een activiteit of een uitstapje maken? Dan is Lokaal Dienstencentrum Ellips in Sint-Agatha-Berchem de perfecte plek voor jou!

Bij LDC Ellips vind je een ontmoetingsplek voor en door de buurt. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 16u. In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten. We bieden elke dag een warme maaltijd aan voor slechts 7 EUR. De maaltijd is inclusief een drankje, soep, een hoofdgerecht, dessert en koffie of thee.

Elke twee maanden publiceren we het magazine Ellips met al onze activiteiten en uitstapjes. We bieden ook verschillende diensten aan, waaronder pedicure, kapper, vervoer, boodschappenhulp en hulp bij administratieve vragen. We zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die ons LDC willen ondersteunen en draaiende willen houden.

Wil je meer informatie? Bezoek onze website of kom gerust eens langs bij LDC Ellips. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Welkom!
Adres

Gentsesteenweg 1050
1082 Sint-Agatha-Berchem

Routebeschrijving