n Brussel - naar homepage

Nieuws

Gevonden resultaten in vgc.be: 102

Pages

Lancering MeMosnaQs

Op donderdag 17 januari introduceerde het team van Opgroeien in Brussel (entiteit Gezin van de VGC) hun pedagogisch spel 'MeMosnaQs' tijdens hun lanceringsevenement.

Jong gezin in de keuken

In de komende weken ontvangen alle scholen folders over de participatietoeslagen om te verdelen bij de ouders. De participatietoeslagen zijn een deel van het nieuwe Vlaamse Groeipakket.

De woontours van 2019 staan online. Inschrijven is mogelijk via het formulier. Woontours zijn rondleidingen met de bus of de fiets door de Brusselse wijken. Voor wie op zoek is naar een huis of een appartement en zijn ideale plek in Brussel wil vinden.

Brusselse scholen in beeld

Voor deze nieuwe publicatie van de VGC bezocht fotograaf Stijn Bollaert een veertigtal scholen in Brussel. Het resultaat is indrukwekkend. Het boek toont een staalkaart van achttien jaar investeringen in duurzame en innovatieve scholenbouw.

De VGC investeert 1,2 miljoen euro in de uitbreiding van het internaat van Kasterlinden.

De VGC organiseert, in samenwerking met kunstencentrum Recyclart, een fotografiewedstrijd. Na de wedstrijd volgt er een tentoonstelling met de meest memorabele beelden.

spelende kinderen

De kinderen van IBO (Initiatief Buitenschoolse Opvang) De Puzzel in Laken mochten op 3 januari voor het eerst het nieuwe mobiele spelmateriaal Hop Up uittesten.

 

Gezond en eenvoudig koken met Sofie Dumont

Chef-kok en tv-gezicht Sofie Dumont neemt je mee in de keuken van de Ancienne Belgique en leert je enkele snelle en makkelijke recepten om een gezonde maaltijd klaar te stomen.

Inschrijven in Nederlandstalige secundaire school in Brussel

Uw kind inschrijven in een Nederlandstalige secundaire school in Brussel?

dennentakken en kersbollen

Zoals ieder jaar sluiten de VGC en de gemeenschapscentra tijdens de kerstvakantie even hun deuren.

Pages