n Brussel - naar homepage

11 september: opendeurdag van BOfort

Brussel heeft sinds 1 augustus een ontmoetingsplek voor patiënten, mensen in remissie, ex-patiënten, naasten in de breedste zin van het woord en mantelzorgers. 'BOfort' is een initiatief van de Vlaamse Gemeenschapscommissie en wil bezoekers via ontmoetingen ondersteunen.

BOfort Brusselse ontmoetingsplek voor iedereen geraakt door kanker

Kanker is een bijzonder zware ziekte waar naast de medische behandeling ook de psychosociale begeleiding een belangrijke rol speelt.

BOfort wil een ontmoetingsplek zijn waar mensen kracht vinden bij elkaar. Binnen BOfort zullen er verschillende ontmoetingsmomenten plaatsvinden zoals QI-Gong, relaxatie, verwenmomenten, workshops en infosessies. Bezoekers hoeven niet deel te nemen aan activiteiten, maar kunnen ook gewoon binnenwandelen voor een gesprek of ontspanning. Ook bestaande lotgenotengroepen kunnen terecht in de lokalen van BOfort.

BOfort werkt samen met ziekenhuizen en lokale dienstencentra om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Iedereen is welkom op de opendeurdag op 11 september. Neem deel aan de Sessie Qi-Gong om 10.30 uur en/of de sessie Empowerment om 14 uur. Wel graag inschrijven op bofort@bop.brussels.

BOfort is gelegen aan het Zaterdagplein 9 in het centrum van Brussel en is twee dagen per week open. Telkens op dinsdag en woensdag van 9.30-12.00 uur en van 13.30-16.00 uur. Voor het volledige aanbod, kunt u steeds de website www.bofort.org bezoeken.