n Brussel - naar homepage

Bruss-it: vraag tot 15.000 euro subsidies aan

Bruss-it is terug! Ook in 2019 ondersteunt de VGC projecten rond sociale stadsinnovatie.

Bruss-it. Nieuwe editite

Wilt u Brussel beter, mooier en slimmer maken? Samen met uw vereniging, organisatie, school, wijk of burgercollectief? Sterke projecten rond gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte kunnen een subsidie tot 15.000 euro krijgen. Dit jaar is er ook bijzondere aandacht voor het betrekken van sociaal geïsoleerde Brusselaars.

Infomoment

Wilt u meer informatie of wilt u graag feedback over uw projectidee? Kom dan naar het infomoment op dinsdag 18 december 2018.

U krijgt er uitleg over het thema en de criteria van de projectoproep. En u krijgt antwoorden op al uw vragen. Als u al een projectidee heeft, kunt u dit na het infomoment ook kort voorstellen aan een van onze medewerkers. U krijgt dan individuele feedback.

Schrijf u in!

Praktisch

Alle info over de projectoproep staat op www.brussit.be en op de Facebookpagina van de cel Stedelijk Beleid. Op www.brussitprojecten.be vindt u een overzicht van de 55 projecten die bij de vorige edities een projectsubsidie kregen.

Per project kan een subsidie van maximaal 15.000 euro toegekend worden. Ook kleinschalige initiatieven voor een lager subsidiebedrag komen in aanmerking.

Een projectaanvraag indienen kan tot en met 7 februari 2019.