Brussel Helpt gaat door

Via Brussel Helpt steunen duizenden Brusselaars jaarlijks een goed doel. Met de solidariteitsactie willen BRUZZ en hun partners dit jaar Babytheek Brussel steunen.

In elke Brusselse gemeente een Babytheek

In een babytheek kunnen ouders babyspullen uitlenen en ontmoeten ze andere ouders. Ideaal voor wie duurzamer wil leven of het niet breed heeft. In 2018 opende de eerste babytheek in GC Elzenhof. Met het ingezamelde geld wil Babytheek Brussel meer babytheken openen in Brussel. Met elke 10.000 euro die we inzamelen kan een nieuwe ‘bibliotheek voor babyspullen’ openen.

Geen Grootste Spaghettislag ter Wereld

Dit jaar kan een spaghettislag niet veilig plaatsvinden. Maar dat houdt Brussel Helpt niet tegen.Je kan een babytheek abonnement doneren of zelf iets organiseren ten voordele van Brussel Helpt. Organisaties en bedrijven kunnen in ruil voor hun donaties of actie ook live op de radio komen tijdens de Brussel Helpt Radioweek. Die gaat door van maandag 23 tot vrijdag 27 november. Vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur vind de slotshow plaats. Daar maar BRUZZ bekend hoeveel centen we samen verzamelden ten voordele van Babytheek Brussel.

Doe een gift of registreer je actie op www.brusselhelpt.be.

Kind met speelgoed fototoestel
© Tanaphong Toochinda