n Brussel - naar homepage

Brussel Helpt: TADA

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ. Met de steun van de VGC en in samenwerking met de gemeenschapscentra, scholen en andere Brusselse partners zet de actie zich dit jaar in voor ToekomstATELIERdelAvenir (kort en feestelijk beter bekend als 'TADA').

De grootste spaghettislag

TADA is een zaterdagschool voor tieners uit kwetsbare Brusselse buurten zoals Molenbeek, Anderlecht en Sint-Joost-ten-Node. Op de TADA-school krijgen deze tieners elke week praktijkles van vakmannen en -vrouwen. “We bereiken dit schooljaar ongeveer 850 tieners en hun families via onze weekendscholen en de alumni-werking,” zegt communicatiemedewerker Baptiste Erpicum van TADA.

Hoe kunt u deze actie steunen?

Op 1 december organiseert BRUZZ ‘De Grootste Spaghettislag ter Wereld’. Bestel uw spaghetti op brusselhelpt.be tot uiterlijk woensdag 28 november en doneer uw bijdrage online of via een van de gemeenschapscentra. Kom op 1 december naar een gemeenschapscentrum of een andere plaats naar keuze om samen spaghetti te eten.

U kunt ook zelf achter de kookpotten staan. Heeft u enkele plekjes vrij aan de eettafel? Is het gezellig toeven in de keuken en wilt u graag samen eten met de buurt voor het goede doel? Ga naar brusselhelpt.be, klik op ‘Ik maak spaghetti’ en registreer uw actie. Zo kan de buurt kiezen om bij u spaghetti te komen eten.