BRUZZ is op zoek naar zes nieuwe leden voor hun Algemene Vergadering

BRUZZ, de merknaam van de vzw Vlaams-Brusselse Media, brengt nieuws, cultuur en verhalen uit Brussel op alle media. Zo is BRUZZ een magazine, een radiozender (FM 98.8), een televisiezender en een website. Daarnaast is BRUZZ ook actief via een app en verschillende sociale media kanalen. Je kan BRUZZ ook kennen van De Week van BRUZZ (elke zaterdagmiddag op één), VRT Max, VRT.NWS en Auvio (RTBF).

In 2023 bestaat de Algemene Vergadering (A.V.) van BRUZZ uit 20 leden, waarvan er 14 ook zijn verkozen om te zetelen in het Bestuursorgaan. De leden van de A.V. komen uit verschillende geledingen van de Brusselse samenleving. Ze waken er over dat BRUZZ de opdrachten uit de Beheersovereenkomst met de overheden op een correcte manier uitvoert.  Daarnaast ondersteunen de leden van de A.V. de directie vanuit hun eigen ervaring. De A.V. keurt ook het budget goed van BRUZZ en controleert nadien of dat budget wel correct wordt besteed.

BRUZZ is nu op zoek naar zes nieuwe leden voor de A.V.. Kandideren kan tot en met woensdag 22 februari. Lees meer over de context en verwachtingen op de website van BRUZZ.