Kick-off: een toekomstplan voor uw organisatie in Brussel

Meer dan ooit zetten heel wat cultuur-, jeugd- en sportorganisaties zich samen met de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) in voor een beter Brussel. Heel wat organisaties starten met de uitwerking van hun eigen straffe toekomstplan voor Brussel voor de komende jaren.

Om organisaties op weg te helpen, organiseert de algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport (CJS) van de VGC op 26 mei een kick-off. Het wordt een digitaal inspiratie- en informatiemoment voor alle geïnteresseerde CJS-organisaties. Deze kick-off is het startschot van uw traject om tot een toekomstplan te komen.

14.00 uur: Verwelkoming door collegelid Pascal Smet, bevoegd voor Cultuur, Jeugd, Sport en gemeenschapscentra

En ‘Ready or not’ (webinar) door trendwatcher Tom Palmaerts
Bent u klaar voor de toekomst? Twijfelt u over het antwoord? Dat is oké. Het leven gaat soms zo snel, dat de toekomst ons doet duizelen. Maar hoe worden we dan wel futureproof? Tom Palmaerts reist al jarenlang de wereld rond met één doel: mensen zin doen krijgen in de toekomst. Hij legt uit hoe we naar de toekomst kunnen kijken, om van daaruit plannen te maken voor morgen. 

15.15 uur - 16.00 uur: online chatgroepen waarin u meer informatie krijgt over de ondersteuningsmogelijkheden die de VGC vanaf dit najaar – vrijblijvend – aanbiedt bij uw beleidsplanningstraject.

Hou dus zeker de datum vrij en laat ons weten op www.vgc.be/kickoff of u er graag bij bent. U krijgt dan de nodige informatie om digitaal deel te nemen aan de kick-off.