Opleidingsbeurs 9 juni in Tour & Taxis

Op donderdag 09 juni 2022 van 10u tot 16u organiseert Tracé Brussel Vzw voor de 12e keer ‘Ik zoek ik vind, mijn opleiding’ dé opleidingsbeurs over werk en Nederlandstalige (beroeps)opleidingen in Brussel, op de site van Tour&Taxis.

Op de opleidingsbeurs kunnen bezoekers kennis maken met het Nederlandstalige opleidings-, begeleidings-, en werkervaringsaanbod. Spreek je Frans, Engels, Nederlands of een andere taal, iedereen is welkom. Bezoekers krijgen, zoals tijdens de vorige live edities, een onthaal op maat en kunnen dan verder de beurs bezoeken.

Wil je de opleidingsbeurs met je klas of groep bezoeken, aarzel dan niet om je in te schrijven en kies zo je voorkeursmoment.

Laat je onderdompelen in een interactieve kennismaking met de verschillende sectoren zoals Horeca – Zorg – Bouw – IT – Veiligheidsberoepen en Transport en Logistiek, bekijk hier het volledige aanbod.

Bovendien kan je ook deelnemen aan actieve workshops rond werken in Vlaanderen of hoe de beste opleiding vinden om zo te starten met de job die bij je past.