Schrijf u in voor Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

Hard werken en genieten gaan hand in hand. En dat kan perfect met heerlijke alcoholvrije drankjes. Na de overdaad van de eindejaarsfeesten is het in februari tijd voor een Tournée Minérale. Ga de uitdaging aan samen met familie, vrienden, collega's, ... Zin om een team samen te stellen? Vraag dan een gratis toolbox aan, met tips en promotiemateriaal.

Waarom deelnemen?

Voor velen maakt alcohol deel uit van de routine. Toch zijn er heel wat risico’s aan verbonden. Ook als u weinig drinkt, heeft alcohol invloed op bijna alle organen in het lichaam. Deelnemers van Tournée Minérale zullen alle voordelen van een maand zonder alcohol ervaren: u slaapt beter, u heeft meer energie, en u heeft de kans om nieuwe non-alcoholische dranken te ontdekken. 

Steun kankeronderzoek

U kunt de hippe Tournée Minérale-armbanden (10 euro/stuk) aankopen via logobrussel@vgc.be. Zo laat u niet alleen zien dat u meedoet, maar steunt u ook actief kankeronderzoek. 

Laat u motiveren door de ambassadeurs

Meer info en inschrijven

Inschrijven kan via https://www.tourneeminerale.be/nl/deelnemen.

Voor tips en moctailrecepten, Tournée Minérale-bars en -resto’s kunt u een kijkje nemen op www.tourneeminerale.be. Ook op de website van Logo Brussel vindt u veel praktische informatie over Tournée Minérale. 

Contacteer Logo Brussel indien u vragen heeft: logobrussel@vgc.be of 02/563.07.31.