Selecteer een uniek vrijwilligersverhaal en win een plaats in de rondreizende expo van Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel

In aanloop naar de Week van de Vrijwilliger van 2 tot 10 maart willen we samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel het belang van vrijwilligers in onze gemeenschap benadrukken. Ze zijn de stille helden die vele organisaties doen draaien en projecten tot leven brengen.

Laat vrijwilligers stralen

Samen met het Steunpunt lanceren we een actie om vrijwilligers in de kijker te zetten. Als organisatie kan je een uniek vrijwilligersverhaal uit je werking nomineren. De winnaars worden geïnterviewd en gefotografeerd en krijgen zo hun persoonlijk paneel in de rondreizende expo met vrijwilligersverhalen van het Steunpunt.

Meer inspiratie nodig om vrijwilligers te bedanken?

Naast deelname aan deze unieke actie zijn er nog tal van mogelijkheden om vrijwilligers te bedanken. Van draagtassen en postkaarten tot gratis illustraties voor gebruik op sociale media, het Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel verzamelde een scala aan bedankingsmogelijkheden op deze website.

Link naar de actie