VGC-jaarverslag: onze acties in 2020

De VGC is er voor u. Samen met onze vele partners maakten we in het coronajaar 2020 mee het verschil. U leest er alles over in het VGC-jaarverslag 2020.

Brussels helps, Staycation en Stadspiratie

We hielpen elkaar door de coronacrisis, onder meer met ‘Brussels helps’. We ondersteunden scholen en studenten met het afstandsonderwijs. We versterkten de veerkracht van Brusselaars, jong en oud. We gaven cultuur-, jeugd- en sportinitiatieven een boost met ‘Staycation’.

We luisterden naar ideeën van Brusselaars tijdens ‘Stadspiratie’ en via de ‘Ronde van Brussel’. En we stelden een meerjarenplan op met beleidsacties voor de volgende jaren, acties voor Brussel en voor de Brusselaars.

Op papier of digitaal

U leest het allemaal in het VGC-jaarkrantje, dat op 31 maart als bijlage bij BRUZZ verschijnt. U vindt de VGC-jaarverslagen ook aan de onthaalbalies van de VGC-partners uit het N-netwerk, zoals de gemeenschapscentra en de bibliotheken. Wilt u graag een papieren exemplaar bestellen? Dat kan via info@vgc.be.

Benieuwd naar meer achtergrondinfo en acties uit 2020? Op www.vgcjaarverslag.be vindt u nog meer verhalen, foto’s en cijfers.

Veel leesplezier!