n Brussel - naar homepage

Wat

Een gratis traject op maat, bij jou op de werkvloer. Individueel of in groep.

Ons aanbod komt naar jou toe!

De lesgever/coach komt bij jou op de werkvloer om samen een traject aan te gaan.
Er zijn twee mogelijke trajecten: individuele en groepstrajecten.

Om dit aanbod te gebruiken moet je als kinderdagverblijf aangesloten zijn bij het Lokaal Loket en op subsidietrap 2 of 3 zitten. Je kan je voor de introductietrajecten inschrijven van 15 november tot 15 december op ons digitaal inschrijvingsloket. Op dit nieuw platform vind je daarnaast ook een overzicht van het open vormingsaanbod en kan je gericht zoeken naar bepaalde vormingen op basis van thema, type gezinsinitiatief en functietype. Advies en begeleiding op maat vraag je nog steeds aan via de regionale ondersteuners.

Kies uit:

  • Individuele begeleiding: een korte thematische coaching. Een pedagogisch ondersteuner van Opgroeien in Brussel begeleidt een leidinggevende/pedagogische coach
  • Groepsbegeleiding: een traject voor het hele team of van een deel van het team. In sommige trajecten is er een studiedag. Dan zal je locatie een dagje moeten sluiten.

Elk traject bestaat uit een vast aantal dagdelen, waarbij 1 dagdeel ongeveer 3 uur is.  We kijken samen welke data passen.
Opgelet: de meeste begeleidingen zijn zonder kinderen. De trajecten waarbij we observeren vormen hierop een uitzondering.

Heb je interesse in meerdere begeleidingen?

Kijk dan zeker ook eens naar onze begeleidingen op maat!
Inschrijven kan een heel jaar door via opgroeieninbrussel@vgc.be