n Brussel - naar homepage

Paspartoe voor groepen

Voordelig met je vereniging op culturele uitstap? Dat kan, met Paspartoe! Vraag je groepspas voor verenigingen aan en geniet volop van het Brusselse culturele aanbod.

Met de groepspas voor verenigingen kan je in groep korting krijgen bij culturele activiteiten van Paspartoe-partners. Op je groepspas worden jaarlijks 70 forfaitaire kortingen van 6 euro opgeladen. Die kan je in verschillende beurten gebruiken. Met de groepspas krijg je bij elke culturele activiteit per persoon een korting van maximaal 6 euro op de toegangsprijs. Zodra er 7 deelnemers zijn, kan je gebruik maken van de groepskorting. Per ticket kan je één forfaitaire korting van maximaal 6 euro in mindering brengen.

Bijvoorbeeld: je gaat met 10 mensen van je vereniging naar een concert dat 14 euro per persoon kost. Je koopt daarvoor 10 tickets. Met je groepspas voor verenigingen krijg je 6 euro korting per persoon. In totaal krijg je dus 60 euro korting, je moet maar 80 euro betalen. De 10 gebruikte beurten gaan van je groepspas af, waardoor je nog 60 beurten over houdt.

En een gids?

Wil je voor een bezoek een gids inschakelen? Jaarlijks kan je drie keer een tussenkomst voor één gids per bezoek krijgen. De kostprijs van die gids wordt voor 80% door Paspartoe terugbetaald.

Voor wie?

De groepspas is er voor erkende verenigingen, namelijk Brusselse vzw’s of feitelijke verenigingen die gesubsidieerd of officieel erkend zijn door een beleidsdomein van Cultuur, Jeugd en Sport van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Elk jaar zal je vereniging het contingent van 70 forfaitaire kortingen van 6 euro automatisch opnieuw op de groepspas ontvangen, mits je vereniging erkend of gesubsidieerd blijft.

Hoe gebruiken?

Ga met je groepspas naar een van de Paspartoe-partners om je tickets voor een culturele activiteit te kopen. Geef je groepspas aan de kassa af en zeg hoeveel tickets je hiermee wil kopen. De kassamedewerker scant de groepspas en trekt het aantal beurten van de groepspas af. Je betaalt het restbedrag en krijgt je tickets. Heb je een tussenkomst voor een gids? Geef dan het bewijs af dat je van Paspartoe kreeg en betaal de overige 20% van de gidsprijs.

Hoeveel kortingen?

Wil je weten hoeveel kortingen je nog over hebt op je groepspas? Surf dan naar deze website en geef je groepspasnummer in. Je ziet meteen hoeveel kortingen je nog hebt en tot wanneer ze geldig zijn.

Promoot Paspartoe!

Verenigingen zijn belangrijke ambassadeurs om mensen warm te maken voor het cultuur- en vrijetijdsaanbod. Daarom vragen we je ook om de individuele Paspartoe te promoten bij je leden en hen aan te sporen om zich aan te sluiten bij Paspartoe. Wil je graag promotiefolders verspreiden bij je leden? Geef ons dan een seintje.

Daarnaast vragen we dat je Paspartoe vermeldt in je communicatiekanalen, zowel offline als online. Gebruik je de groepspas voor een activiteit met je vereniging? Neem dan in alle communicatie daarover de vermelding ‘Met de steun van Paspartoe’ op, samen met het Paspartoe-logo. Volg en like ons zeker ook op Facebook.