Persberichten

232 resultaten

Vakantiegids krokus-Pasen 2022

Publicatie Type
Cover vakantiegids krokus-Pasen 2022
Vakantiegids krokus-Pasen 2022

Zoek je vakantieactiviteiten voor kleuters, lagereschoolkinderen of leerlingen uit het secundair? Neem dan een kijkje in de Vakantiegids, je kan de gids downloaden of vraag een papieren exemplaar aan via het webformulier.

De Vakantiegids bundelt per gemeente in Brussel activiteiten van de VGC, de sportverenigingen, de gemeenschapscentra, de musea en de jeugdorganisaties. Een handig boekje vol creatieve workshops, speelse en sportieve activiteiten in de krokus- en paasvakantie. 

Wil je graag de meest recente informatie? Kijk dan zeker bij ‘Zoek je sport’ voor sportkampen op sportinbrussel.be of op jonginbrussel.be voor alle vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren.

De VGC verspreidt de Vakantiegids onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken tijdens de maanden december en januari. 

Inschrijven in Brussel 2022-2023 - Herinneringskaartje

Publicatie Type
Deze publicatie is niet te bestellen. U kunt ze wel downloaden.

Bezorg dit kaartje aan ouders met kinderen geboren in 2020 of daarvoor, ook al gaan ze pas in september 2023 naar school. Op dit kaartje vind je in 8 talen de belangrijkste info over de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure in het basisonderwijs.

Heb je nog andere vragen zoals 'Hoe kies je een school? Hoe leer je scholen kennen? Waar vind ik een overzicht van alle scholen? Waar zijn er vrije plaatsen? Klachten? Hulp nodig?' Je vindt alle antwoorden op www.inschrijveninbrussel.be.

Dit kaartje kan op papier bijbesteld worden vanaf januari 2022.