Projectoproep| Bezorg Brusselaars de ideale staycation

De maatregelen om de COVID19-pandemie te bestrijden, hebben een enorme impact op het dagelijkse leven van de Brusselaars. Ook in de zomervakantie zal dat nog het geval zijn. Meer mensen zullen thuis moeten blijven.

De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) wil daarom tijdens de zomervakantie van 2020 een aangepast en bijkomend vakantie-aanbod organiseren. Een aanbod dat tegemoetkomt aan de staycation-noden van de Brusselaars. We willen Brusselaars op een veilige manier laten samenkomen om te ontspannen, te sporten, te spelen … Initiatiefnemers die hiervoor een cultuur-, jeugd- of sportaanbod in de vrije tijd ontwikkelen, kunnen ondersteuning krijgen van de VGC.

Na het afsluiten van de projectoproep Staycation BXL staan er maar liefst 179 staycation-projecten op stapel die de Brusselaars een onvergetelijke staycation zullen bezorgen. Die zorgen voor een boeiend aanbod dat aansluit bij een of meer van de volgende thema’s: ‘plezier in je buurt’, ‘plezier artistiek’, ‘plezier digitaal’, ‘plezier senior’ en ‘petit plezier’. De staycation-projecten zijn verspreid over alle gemeenten van het Brussels Gewest. Benieuwd naar de goedgekeurde staycation-projecten? Ontdek het interessante aanbod van de eerste ronde en het verrassende aanbod van de tweede ronde

Krijg je ondersteuning van de VGC voor je project in kader van Staycation BXL? 
Gebruik dan zeker in al je communicatie het Staycation BXL-logo en #staycationBXL. Je vindt het logo onderaan terug. 
Uiterlijk 3 maanden na afloop van je initiatief moet je een inhoudelijk en financieel verslagdossier indienen.