n Brussel - naar homepage

Stadskriebels 2019

Publicatiedatum: 
04 april 2019

Stadskriebels daagt jong en oud uit om de meer dan 40 actieve sportstanden te verkennen. Bekende, maar ook totaal onbekende sporten staan op het programma.

Wat dacht je van een deathride of stuntspringen? Of ontdek spelen uit de tijd van Bruegel of doe mee met onze klassiekers zoals voetbal, aikido of volleybal. Alle activiteiten zijn in de mate van het mogelijke toegankelijk voor personen met een beperking. Wens je specifieke informatie of extra begeleiding, neem dan even contact op met de VGC-sportdienst.

Animatie, demo en muziek

Geniet vanop het terras van de vele demo’s of doe zelf mee met de initiaties gegeven door Brusselse clubs en organisaties. Dans (werelddans, zumba, hip-hop, …), een fanfare, een gek kapsalon, … je wordt gegarandeerd verrast. Afsluiten doen we met dance battles door Brusselse scholen samen met Urban Center Brussel en Ronin.

Waar vind je de Stadskriebels?

De sporters zijn heer en meester op de Oude en Nieuwe Graanmarkt, de Vismarkt, de Varkensmarkt, het Katelijneplein en de Dansaertstraat. Op de pleinen langs het parcours kan je pauzeren op gezellige terrassen met een hapje en een drankje.

Stadskriebels is een gratis feest. Registreer je hier of ter plaatse aan één de registratiestanden om deel te nemen.