Promotionele ondersteuning

Organiseer je een activiteit voor kinderen en jongeren in Brussel? De VGC-jeugddienst promoot je activiteit(en) gratis en met veel plezier via haar verschillende communicatiekanalen.

De jeugddienst verspreidt informatie over alle onderwerpen die belangrijk zijn voor kinderen en jongeren. 

De jeugddienst communiceert  gericht en op een aangepaste manier over het jeugdbeleid en over het vrijetijdsaanbod: zowel naar kinderen en jongeren als naar ouders en jeugdwerkers.

Wil je graag je werking of je activiteit laten promoten via één van onze onderstaande communicatiekanalen? Neem dan contact met ons op via jeugddienst@vgc.be of bel naar 02/563 05 79.

Jong in Brussel

Jong in Brussel is dé site voor kinderen en jongeren in Brussel. Hier ontdek je het Nederlandstalige vrijetijdsaanbod voor de Brusselse jeugd: sport, spel, muziek, … ga op zoek via de zoekmachine naar jouw ideale activiteit per thema of per gemeente. In de vakanties of tijdens het schooljaar: er is altijd wel iets leuks te doen!

Ook speciaal voor ouders en jeugdwerkers heeft jonginbrussel.be heel wat te bieden. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer het tijd is om je kind in te schrijven of om je subsidieaanvraag in te dienen.

  Brochures en nieuwsbrief

  De VGC-jeugddienst verspreidt jaarlijks een aantal publicaties waarin het Nederlandstalig aanbod voor kinderen en jongeren wordt opgenomen.

  • De Vakantiegids verschijnt drie maal per jaar. Deze gids bundelt alle Nederlandstalige vakantie-initiatieven voor kinderen jongeren tussen 2,5 en 18 jaar in Brussel. Organiseer je tijdens de vakantie een Nederlandstalig vakantie-aanbod, die open staat voor derden? Dan nemen we je initiatief graag mee op in de Vakantiegids.
  • Get out ’n Play bundelt jaarlijks alle leuke openluchtactiviteiten voor kinderen, jongeren en hun families tijdens de zomermaanden in Brussel op een handig plooibaar kaartje.
  • In de brochure ‘Genieten zonder limieten’ vind je het vrijetijdsaanbod terug voor kinderen en jongeren met een functiebeperking. In Brussel zijn er heel wat organisaties die activiteiten aanbieden voor kinderen en jongeren met een beperking. Deze brochure helpt jou alvast op weg.
  • Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws voor en over de Brusselse jeugd? Schrijf je dan in op de maandelijkse digitale nieuwsbrief van de VGC-jeugddienst.

  Social media

  De VGC-jeugddienst kun je natuurlijk ook terugvinden op Facebook en Instagram. Via social media promoten wij graag activiteiten voor en over kinderen, jongeren, hun ouders en jeugdwerkers in Brussel.