Een project indienen

De VGC ondersteunt je graag om je project vorm te geven. Daarom verloopt de oproep in twee fases.

Fase 1: laat ons weten wat je wilt doen

In de eerste fase omschrijf je kort wat je wilt doen met je project. Je project hoeft nog niet helemaal uitgewerkt te zijn. 
Wil je niet zelf een project indienen, maar werk je graag mee aan een project? Laat ons dan weten op welke manier je graag wilt meewerken aan een project. 

Kom naar de projectendag en maak kennis met andere indieners van projecten. Misschien ontmoet je wel mensen met een gelijkaardig idee die dat samen met jou willen uitwerken. Of misschien ben je nog op zoek naar een bepaalde expertise of kennis om je project tot een goed einde te brengen? Op de projectendag kun je ook feedback krijgen over je project.
Ook zonder project welkom om geïnspireerd te worden!

Wat gebeurt er tijdens de projectendag?

Noteer donderdag 16 juni 2022 alvast in je agenda.

  • Tijdens de projectendag stellen we de ingediende projecten van de eerste fase voor. Als je dat graag wilt, kun je je projectidee kort voorstellen aan de andere aanwezigen. Zo kom je misschien in contact met iemand die samen met jou een project wil uitwerken.
  • Ook vragen en noden komen aan bod. Heb je zelf ook een vraag of bepaalde noden? Noteer het dan zeker in het inschrijvingsformulier.
  • Als het kan, brengen we indieners van gelijkaardige projecten met elkaar in contact. In het inschrijvingsformulier kan je noteren of je dat graag wilt of niet.
  • Heb je vragen over je eigen project of wil je graag feedback? Dan kun je op de projectendag je project kort voorstellen aan medewerkers van de cel Stedelijk Beleid.
  • Na de projectendag heb je nog tijd om je project verder uit te werken en je projectaanvraag in te dienen.

Hoe doe je mee aan de eerste fase? 

Doe mee aan de eerste fase door ten laatste op 1 juni 2022 het formulier in te vullen. Vul het formulier in

Deelnemen aan de eerste fase is niet verplicht. Je kunt ook een projectaanvraag indienen zonder deel te nemen aan de eerste fase.

Fase 2: dien je definitieve projectaanvraag in

Heb je al een concreet project dat aansluit bij de criteria van de oproep? Dien je projectaanvraag dan direct in. Dat kan tot en met 20 september 2022 (middernacht).

Hoe je projectaanvraag indienen?

Dien je projectaanvraag in via het digitaal subsidieloket van de VGC.

Dien je een projectaanvraag in als individu?

Dan kun je meteen aanmelden met je eID, token of itsme.

Dien je een projectaanvraag in als organisatie of vereniging?

Log dan in via het digitale subsidieloket.

Vroeg je organisatie nog niet eerder een subsidie aan via het digitaal subsidieloket van de VGC? Dan moet je vooraf registreren. Hou er rekening mee dat het een paar werkdagen duurt om je registratie te verwerken. Registreer je organisatie.
Belangrijk: vul bij het registreren bij de vraag 'Voor welke subsidie vraagt u deze registratie aan' als antwoord 'Bruss-it' in.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de cel Stedelijk Beleid: