Een project indienen

De VGC ondersteunt je graag om je project vorm te geven. Daarom verloopt de oproep in twee fases.

Fase 1: laat ons weten wat je wilt doen

In de eerste fase kan je ofwel:

  • Zelf een projectidee indienen: omschrijf kort je projectidee en dien het in. Je idee hoeft nog niet helemaal uitgewerkt te zijn. Je kan ook eventuele noden of vragen vermelden.
  • Meewerken aan een project: wil je zelf geen project indienen, maar misschien wel meewerken aan een project? Laat het ons weten en wij brengen je in contact met projectindieners.

Projectendag

Tijdens de projectendag op donderdag 15 juni 2023 stellen we de ingediende projecten van de eerste fase voor, brengen we mensen in contact die eventueel samen een project willen uitwerken, kan je individuele feedback krijgen over je project en kennismaken met andere indieners van projecten en met een aantal Bruss-it projecten van de vorige edities (2021 en 2022).

Na de projectendag heeft iedereen nog tijd tot 14 september 2023 om projecten verder uit te werken en een definitieve projectaanvraag in te dienen.

Dien je project in

Deelnemen aan de eerste fase is niet verplicht. Je kunt ook een projectaanvraag indienen zonder deel te nemen aan de eerste fase.

Fase 2: dien je definitieve projectaanvraag in

Heb je al een concreet project dat aansluit bij de criteria van de oproep? Dien je projectaanvraag dan direct in. Dat kan tot en met 14 september 2023 (middernacht).

Hoe je projectaanvraag indienen?

Dien je projectaanvraag in via het digitaal subsidieloket van de VGC. Een projectaanvraag indienen kan vanaf maandag 24 april 2023.

Dien je een projectaanvraag in als individu?

Dan kun je meteen aanmelden met je eID, token of itsme.

Dien je een projectaanvraag in als organisatie of vereniging?

Log dan in via het digitale subsidieloket.

Vroeg je organisatie nog niet eerder een subsidie aan via het digitaal subsidieloket van de VGC? Dan moet je vooraf registreren. Hou er rekening mee dat het een paar werkdagen duurt om je registratie te verwerken. Registreer je organisatie.
Belangrijk: vul bij het registreren bij de vraag 'Voor welke subsidie vraagt u deze registratie aan' als antwoord 'Bruss-it' in.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de cel Stedelijk Beleid: