Een project indienen

De VGC ondersteunt je graag om je projectidee vorm te geven. Daarom verloopt de oproep in twee fases.

Fase 1: projectidee en projectendag

In de eerste fase dien je een projectidee in en kun je op een projectendag kennismaken met andere indieners van projecten. Misschien ontmoet je wel mensen met een gelijkaardig idee dat ze samen met jou willen uitwerken? Op de projectendag kun je ook feedback krijgen over je projectidee.

Eerst een projectidee indienen hoeft niet. Je kunt ook direct een projectaanvraag indienen.

Hoe je projectidee indienen?              

Omschrijf kort je projectidee en bezorg het ten laatste op 6 september 2021 aan de VGC. Je idee hoeft nog niet helemaal uitgewerkt te zijn. Dien je projectidee hier in.

Projectendag

Noteer dinsdag 21 september alvast in je agenda.

  • Op de projectendag stellen we alle projectideeën tentoon. Als je dat graag wilt, kun je je projectidee kort voorstellen aan de andere aanwezigen. Zo kom je misschien in contact met iemand die je kan helpen met je project, of met iemand die samen met jou een project wil uitwerken.
  • Ook vragen en noden komen aan bod. Heb je zelf ook een vraag of bepaalde noden? Noteer het dan zeker bij je projectidee.
  • Als het kan, brengen we indieners van gelijkaardige projectideeën met elkaar in contact. Bij het indienen van je projectidee kun je noteren of je dat graag wilt of niet.
  • Heb je vragen voor je eigen project of wil je graag feedback? Dan kun je op de projectendag je projectidee kort voorstellen aan medewerkers van de cel Stedelijk Beleid.
  • Na de projectendag heb je nog tijd om je projectidee verder uit te werken en je projectaanvraag in te dienen.

Kun je er niet bij zijn op de projectendag? Noteer dan bij je projectidee of je nog partners zoekt met een bepaalde expertise en of je graag in contact komt met initiatiefnemers met een gelijkaardig projectidee. We brengen jullie dan in contact met elkaar.

Heb je geen projectidee maar wil je misschien wel iemand helpen met zijn of haar project? Je bent ook welkom op de projectendag zonder zelf een idee in te dienen.

Binnenkort vind je op deze pagina alle praktische informatie over de projectendag.

Ontvang je graag een mail van zodra het programma en inschrijvingsformulier online staan? Laat dan hier je mailadres achter.

Fase 2: een projectaanvraag indienen

Heb je al een concreet project dat aansluit bij de criteria van de oproep? Dien je projectaanvraag dan direct in. Dat kan tot en met 4 oktober 2021.

Hoe je projectaanvraag indienen?

Dien je projectaanvraag in via het digitaal subsidieloket van de VGC.

Dien je een projectaanvraag in als individu?

Dan kun je meteen aanmelden met je eID, token of itsme.

Dien je een projectaanvraag in als organisatie of vereniging?

Log dan in via het digitale subsidieloket.

Vroeg je organisatie nog niet eerder een subsidie aan via het digitaal subsidieloket van de VGC? Dan moet je vooraf registreren. Hou er rekening mee dat het een paar werkdagen duurt om je registratie te verwerken.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de cel Stedelijk Beleid: