Tekstversie Etage Tropical

Etage Tropical, inclusieve dansles (G-sport)

Danslerares telt 5, 6, 7, 8. Sfeerbeelden van dansende duo’s. 

  • Michèle, oprichter Etage Tropical, vertelt: “Wij geven danslessen aan mensen met een handicap, inclusief. Maar voor ons maakt dat eigenlijk niet veel uit, of is er weinig verschil, omdat inclusiviteit onze algemene regel is.”  

Sfeerbeelden van dansende duo’s, diverse groep volwassenen, blinden en zienden, mannen en vrouwen, verschillende huidskleuren. 

  • Michèle: “Wat zo uitzonderlijk is hier in deze lessen, is dat ik als ziende trainer lesgeef met een blinde assistent.”  
  • Manuel, blind, danser en lesgever vertelt: “Voor mij persoonlijk is de oriëntatie heel moeilijk. Dus dat moet wel minutieus ingestudeerd worden als ik een draai maak van hoeveel kracht ik moet geven zelf, puur specifiek. Ten eerste is het de plaats waar ik mijn passie kan uitoefenen, ten tweede: een plek waar ik kan leren en niet alleen dansen. Ten derde is het een plek waar ik aanvaard word zoals ik ben en op mijn kwaliteiten en niet alleen op mijn handicap. En last but not least, is het een plek waar ik veel hechte vriendschappen weten ontstaan heb en zo is het ook een tweede thuis voor mij geworden.”  
  • Michèle: “Bij Etage Tropical kan iedereen komen dansen, iedereen is van harte welkom.” 

Sfeerbeelden van dansende mensen. 

Vind G-sport in Brussel op sportinbrussel.be