n Brussel - naar homepage

Vacature plaatsen op 'Werken voor ketjes'

Vanuit de VGC zetten we voluit in op aanvullende, betaalbare plaatsjes in de kinderopvang. Maar we beseffen dat voor ieder extra ketje dat opgevangen wordt, jullie ook geschikte en gemotiveerde collega’s nodig hebben.
Kinderdagverblijf Kiekeboe, Sint-Gillis

Met Werken voor Ketjes, kunnen jullie op één centrale website vacatures plaatsen. Intussen krijgt Iedereen die geïnteresseerd is om te werken voor ketjes, een helder overzicht van welke vacatures er nog open staan en wat ze van een job kunnen verwachten. 

We vragen jullie om het document 'Vacature' in te vullen. Vul dit zo correct en compleet mogelijk in. Daarna stuur je het door naar gezin@vgc.be. Wij zetten alle documenten op de vacaturepagina.

  • Tip: hoe beter het document wordt ingevuld, hoe meer kans dat de juiste kandidaten zullen reageren. Wees dus zo specifiek mogelijk!
  • De VGC verbindt zich er NIET toe om de inhoud van de documenten op de vacaturepagina te controleren op correctheid. Wij kijken de documenten niet na of controleren deze niet.
  • Indien de vacature is ingevuld, geef ons een seintje. We halen de vacature van de pagina zodat jullie niet blijven overstelpt worden door nieuwe sollicitanten.

Geco-statuut

Geco staat voor gesubsidieerde contractuele functies. Deze functies hebben enkele belangrijke voorwaarden. Bedrijven in de publieke sector kunnen hier ook gebruik van maken.
Meer informatie vind je op de site van Actiris.