Cultuurfondsen

Zin om kritisch na te denken over actuele en universele thema's? Dan zijn de cultuurfondsen iets voor u. Met de cultuurfondsen kunt u naar culturele activiteiten en cursussen in heel Brussel en Vlaanderen. Zij publiceren hierover boeken en magazines.

Willemsfonds

Willemsfonds

Willemsfonds is de oudste Vlaamse sociaal-culturele vereniging voor volwassenen. Het is een ontmoetingsplaats waar mensen genieten van cultuur. Samen naar de opera, naar een jazzconcert, naar het ballet van Vlaanderen… Er is voor iedereen een activiteit, in heel Vlaanderen. Daarnaast werkt het Willemsfonds rond de Nederlandse taal en cultuur.
Davidsfonds

Davidsfonds

Davidsfonds is een groot cultuurnetwerk. Het publiceert boeken voor jongeren en volwassenen en organiseert evenementen, cursussen en reizen. Davidsfonds focust op taal, geschiedenis en kunst en is actief in heel Vlaanderen.
Masereelfonds

Masereelfonds

Masereelfonds is een onafhankelijke, progressieve cultuurvereniging. Democratie en kritisch denken staat centraal. Met het Masereelfonds kunt u naar activiteiten, wandelingen, lezingen in heel Vlaanderen.