Opleiding tot werk

Welke competenties hebt u nodig voor een specifiek beroep? Waar vindt u de juiste opleiding? Waar vindt u vacatures? Hoe solliciteert u goed? Er bestaan verschillende organisaties die een antwoord geven op deze vragen.

Leerwinkel Brussel

Leerwinkel Brussel

Heeft u vragen over leren in Brussel? Bent u 15 jaar of ouder en bent u op zoek naar een Nederlandstalige studie opleiding of vorming in Brussel? Dan helpt Leerwinkel Brussel u op weg.
Brusselse Werkwinkels

Brusselse Werkwinkels

Bent u op zoek naar een job of een opleiding? De Brusselse Werkwinkels geven u hulp en advies. Met concrete acties verhogen ze jobkansen van werkzoekenden. De Werkwinkel is er voor Nederlandstalige werkzoekenden die ingeschreven zijn bij Actiris.
Hier vindt u adressen en contactgegevens van de Brusselse Werkwinkels.
Schakels naar werk

Schakels naar werk

Via 'Schakels naar werk' vindt u het Nederlandstalige aanbod van beroepsopleidingen, inschakelings- en werkervaringsprojecten en begeleiding naar werk in het Brussels gewest.
Opleidingsbeurs

Opleidingsbeurs

Elk jaar organiseert Tracé Brussel de opleidingsbeurs. Alle Brusselaars met vragen over opleiding en werk zijn welkom. Er zijn infostands van Nederlandstalige begeleidings-, inschakelings- en opleidingsorganisaties.
Syntra Brussel

Syntra Brussel

Bent u jong of oud, werkzoekend, werknemer of zelfstandig? SYNTRA Brussel organiseert opleidingen, van journalist, kapper, elektricien, boekhouder tot juweelontwerper.