Seniorenverenigingen

Heeft u zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Heeft u tijd om leuke uitstappen te maken, te debatteren, te sporten? Of wilt u een kunstvorm leren? De seniorenverenigingen in Brussel hebben een divers aanbod.

Brussels ouderenplatform

Brussels ouderenplatform

Het Brussels ouderenplatform organiseert culturele en sportieve activiteiten en heeft een Infopunt Wegwijs voor vragen zoals: "Waar is er een pedicure?", "Wie kan me helpen met de boodschappen?". Ze verwijzen u correct door.
FedOS

FedOS

FedOS is de Federatie Onafhankelijke senioren. Ze ondersteunt alle seniorenverenigingen in Brussel en Vlaanderen. FedOS heeft 16 afdelingen in Brussel. Zij organiseren museumbezoeken, wandelingen, computerlessen…
S-plus

S-plus

Bij S-plus kiest u uit vele activiteiten: taallessen, daguitstappen, groepsreizen, sportactiviteiten,… Op hun website vindt u ook gezondheidstips, crea-ideeën, informatie over mantelzorg,…
Okra

Okra

Okra staat voor Open, Kristelijk, Respectvol en Actief. Bij Okra vindt u info over pensioenen, wonen, mobiliteit en andere thema’s. U kunt meedoen aan tal van sociale en culturele activiteiten.