© Lies Engelen

Werken voor Ketjes - voor werkgevers

Zoek je hulp bij het aanwerven van personeel? Lees hier waar je je vacatures kan delen.

Jij zet je dag in dag uit in voor onze ketjes, maar kan vast wel hulp gebruiken van geschikte en gemotiveerde collega’s.

Met het label 'Werken voor Ketjes' zetten we werken in de Nederlandstalige kinderopvang en gezinsondersteuning in Brussel in de kijker. Werkzoekenden krijgen een helder overzicht van welke jobs er allemaal zijn en wat ervan kunnen verwachten. Maar waar kan jij al werkgever je vacatures verspreiden?

Actiris

Actiris is dé vacaturedatabank voor Brussel, inclusief de kinderopvang. Zij helpen je als werkgever op weg in de zoektocht naar personeel.

  • Maak een account op MyActiris, best met een algemeen e-mailadres van de organisatie. Werkzoekenden met een account op Actiris worden automatisch gematcht met de vacature als hun profiel hiervoor in aanmerking komt.
  • Contacteer je werkgeversconsulent via 02 505 79 15 of werkgevers@actiris.be.

Werken voor Ketjes

Stuur je vacature door naar gezin@vgc.be. Wij zetten alle documenten op de vacaturepaginaGeef ons een seintje wanneer de vacature is ingevuld, dan halen wij de vacature offline. Weet je niet goed hoe te beginnen aan een vacature? Download ons vacaturesjabloon en vul het zo uitgebreid mogelijk in*.

*De VGC verbindt zich er niet toe om de inhoud van de documenten op de vacaturepagina te controleren op correctheid. Wij kijken de documenten niet na of controleren deze niet.