Lokalen en zalen

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw workshop, vergadering of feest? 
Of zoekt u als buurtbewoner of lokale vereniging een plek voor socio-culturele activiteiten?

N22 en de 22 gemeenschapscentra

De 22 gemeenschapscentra beschikken over heel wat infrastructuur, verspreid over het hele Gewest. Neem een kijkje op de website van N22.brussels, het netwerk van de 22 gemeenschapscentra, voor een overzicht. U vindt er praktische en technische informatie over alle zalen en lokalen, en de contactgegevens van de centra.
Hebt u een vraag? Wilt u een zaal reserveren? Contacteer rechtstreeks het gemeenschapscentrum.

Jeugdcentrum Aximax

Jeugdcentrum Aximax heeft een infrastructuur van meer dan 1000 m², volledig op kinder- en jongerenmaat. Een aanrader! Er is ook heel wat tof spel- en sportmateriaal aanwezig.
Op de website van jcaximax.be komt u alles te weten over de beschikbare zalen, uitrusting en tarieven. Jeugdorganisaties kunnen goedkoop gebruik maken van de zalen.
Interesse of wilt u graag meer info? Contacteer Jeugdcentrum Aximax via zaalverhuuraximax@vgc.be of bel naar 02/280 45 56. 

VGC-sporthallen

De VGC-sportdienst beheert drie sportzalen, in Koekelberg, Schaarbeek en Sint-Jans-Molenbeek.
Meer info vind je op sportinbrussel.be

Fuifzalen

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw fuif? Ontdek de mogelijkheden in Brussel voor jonge Brusselaars en hun organisaties op fuiven.brussels.

Spots.brussels: zoekrobot voor Brusselse zalen

De website spots.brussels geeft een actueel overzicht van het zalenaanbod (openbare en private zalen) in de 19 gemeenten en verzorgt ook een fiche met alle informatie zoals de aanwezige uitrusting, de capaciteit of de hoogte van een podium.

© Jan Locus