Subsidieloket

De Vlaamse Gemeenschapscommissie biedt een waaier aan subsidiemogelijkheden. Via het subsidieloket kunt u subsidies zoeken, aanvragen en uw dossiers opvolgen. U dient zich te registreren om verder te gaan.
Bestaande gebruiker? Aanmelden

Registreren en inloggen

U kunt zich registeren als nieuwe gebruiker of inloggen als bestaande gebruiker. Met uw persoonlijke login heeft u toegang tot één of meer organisaties of verenigingen waarbinnen u werkzaam of geëngageerd bent.

Als nieuwe gebruiker van het subsidieloket wenst u toegang tot een organisatie waar u subsidies voor wenst aan te vragen of te beheren. Voor organisaties waarvoor een eerste keer gebruik gemaakt word van het subsidieloket wordt een beheerder aangeduid (de eindverantwoordelijke van de organisatie). Via de beheerder kunnen ook andere medewerkers toegang krijgen. Enkel de eerste keer dat u als gebruiker voor een organisatie toegang wenst, dient u zich te registreren. Na een check van uw gegevens, krijgt u een activatiemail waarmee u kan inloggen of wordt u doorverwezen naar de beheerder van de organisatie.

aanvragen

Zoeken, aanvragen, opvolgen

Via het subsidieloket kan u gericht zoeken naar subsidies die passen bij uw organisatie, subsidies aanvragen en opvolgen.

Op uw organisatiepagina kan u subsidiestromen zien die aan uw organisatie worden gesuggereerd. Daarnaast kan u via de tab ‘subsidies zoeken’ ook zelf op zoek aan de hand van thema’s en sleutelwoorden of een zoekbalk. Wanneer u een subsidie heeft gevonden, kan u de informatie nalezen (hoe de aanvraag invullen, wanneer een verslag indienen, ..) en een aanvraag starten. Na het indienen van uw aanvraag kan u steeds zien in welke status uw dossier zich bevindt en indien goedgekeurd kan u ook de uitbetaling opvolgen.

opvolgen

Over de VGC

De VGC is als overheidsbestuur bevoegd voor cultuur, jeugd, sport, onderwijs, vorming, welzijn, gezondheid en gezin. Ze is de basis en de draaischijf voor de Vlaamse gemeenschap in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ze staat open voor iedereen die aansluiting zoekt bij die Vlaamse Gemeenschap.

Wie zijn wij?
Contacteer ons

Ondersteuning voor individuen en organisaties

De Vlaamse Gemeenschapscommissie biedt meer dan alleen subsidies aan.
Er zijn nog heel wat andere vormen van dienstverlening.

Overzicht subsidies en dienstverlening