n Brussel - naar homepage

Publicaties

Algemene VGC-publicaties

Beeld van de cover: mannen aan het werk op een dak.

In 2014 vierde de VGC haar 25-jarig bestaan, onder andere met de uitgave van het fotoboek 'Brusselaars'. De krachtige beelden vertellen in één oogopslag een wonderlijk verhaal en stelt de mens achter de projecten centraal.

VGC JAARVERSLAG 2016 - Brusselaars maken samen stad - nlogo

Investeren in de toekomst, in gemeenschapsvorming en in een warme stad: het is de rode draad in het VGC-jaarverslag 2016 dat als titel kreeg ‘Brusselaars maken samen stad’.

VGC-Jaarverslag 2017

Dit jaarverslag leest als een gids voor Brussel als warme stad. Samen een warme stad maken door Brusselaars te verbinden en te versterken. Dat de VGC daaraan bijdraagt, maakt ons trots.

De VGC in 2018

‘Elkaar ontmoeten in Brussel’: dat is de rode draad in het VGC-jaaroverzicht 2018. Het bevat de opvallendste initiatieven van de VGC en haar partners in 2018.

Meer algemene publicaties

Gemeenschapscentra en bibliotheken

Cursusaanbod van de Brusselse gemeenschapscentra, voorjaar 2019

Een overzicht van het volledige educatieve aanbod voor kinderen en volwassenen in de 22 Brusselse gemeenschapscentra.

Een boek lees je nooit alleen, 20 jaar Boekenbende aan Huis in Brussel

Het twintigjarig bestaan van de Boekenbende aan Huis werd gevierd met een publicatie Een boek lees je nooit alleen. 20 jaar Boekenbende aan Huis in Brussel

Welkomstfolder

Anderstalig en/of nieuwkomer én op zoek naar een bibliotheek? Deze meertalige folder bevat niet alleen informatie over de bibliotheekdiensten en contactgegevens.

Z-kaart

Een kaart die je niet alleen de weg toont naar elke Nederlandstalige bibliotheek, maar je tevens ook alle contactgegevens en bijkomende informatie bezorgt.

Jeugd

Aximax zomer 2019

Op zoek naar ateliers tijdens de zomervakantie voor kinderen van 2,5 tot 14 jaar?

 

Kortingsgids: Geknipte Prijzen (voor kinderen en jongeren in Brussel)

U vindt in de brochure een overzicht van kortingen voor kinderen en jongeren. Voor wie het financieel moeilijker heeft, geven veel organisaties extra kortingen. In de gids vindt u ook veel tips en nuttige weetjes.

Meer publicaties op www.brusselbazaar.be

Pages