Sport in Brussel: wij helpen u op weg

De VGC organiseert zelf heel wat sportactiviteiten en werkt samen met veel Nederlandstalige verenigingen en organisaties in Brussel. Ontdek hier het sportaanbod voor kinderen, volwassenen, mensen met een beperking en ouderen.

Alle info over het Nederlandstalig sportaanbod in Brussel vind je op www.sportinbrussel.be

Wil jij of je kind graag sporten en zoek je meer informatie? Op www.sportinbrussel.be vind je een overzicht van alle Nederlandstalige sportactiviteiten in Brussel. Om duurzaam of occasioneel te sporten, tijdens de vakantie of op een weekdag, voor volwassenen of voor kinderen, voor mensen met en zonder een beperking, voor mensen met een beperkt budget, in je eentje of met een toffe bende, … Je vindt het allemaal op www.sportinbrussel.be.

Een overzicht van de belangrijkste informatie

  • Info en inschrijven VGC-sportaanbod
  • Info over het Brusselse sportaanbod (sportclubs en andere organisaties)
  • G-sport in Brussel en omgeving
  • Sport voor ouderen
  • Sport in de vakantie
  • Reducties

De sportdienst wil zo veel mogelijk Brusselaars zo regelmatig en zo lang mogelijk laten sporten en bewegen.

De sportdienst tracht door middel van verschillende subsidiemogelijkheden het Brussels, Nederlandstalig sportaanbod optimaal te ondersteunen.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte over hoe, waar en wanneer jij en/of je kind kunnen sporten in Brussel of kom te weten waar je subsidies kan krijgen, wanneer er vormingen zijn of welke ondersteuning we bieden voor je organisatie.