Paspartoe, dé vrijetijdspas voor Brussel

Met je Paspartoe kan je punten sparen en omruilen voor mooie voordelen. Specifiek aan Paspartoe is de extra aandacht voor mensen in armoede.

Wat is Paspartoe

De Paspartoe is een digitale spaar- en voordelenpas. Met je Paspartoe kan je punten sparen wanneer je deelneemt aan activiteiten van onze partners. Dit kan aan een Paspartoe-zuil of aan de balie. Je gespaarde punten kan je vervolgens omruilen tegen mooie voordelen. Dat kan al vanaf 2 punten. Een overzicht van onze partners vind je op de website van Paspartoe.

Voor wie

De Paspartoe is er voor iedereen vanaf 3 jaar.

Verkoop

Jouw Paspartoe vandaag nog aanmaken? Ga met je identiteitskaart naar een van onze verkooppunten en ontvang meteen een leuk welkomstpakket. Woon je in Brussel? Dan ontvang je jaarlijks ook een cultuurbon van 6 euro. Onze verkooppunten zijn Muntpunt, het Brussels Ouderenplatform en alle Brusselse gemeenschapscentra.

De basisprijs is 5 euro. Ben je jonger dan 26 jaar? Dan betaal je slechts 2 euro. De Paspartoe blijft levenslang geldig.

Kansentarief

Paspartoe wil iedereen betrekken bij het vrijetijdsaanbod in Brussel. Mensen met een beperkt inkomen ontvangen daarom hun Paspartoe gratis. Naast het spaar- en voordelenprogramma hebben zij recht op een structurele korting bij vrijetijdsactiviteiten van onze partners. De Paspartoe aan kansentarief is alleen beschikbaar voor inwoners van het Brussels hoofdstedelijk gewest.

Jouw Paspartoe aan kansentarief vandaag nog aanmaken? Breng je identiteitskaart en een van volgende documenten mee naar het verkooppunt:

  • Attest of klevertje van het ziekenfonds (recht op verhoogde tegemoetkoming)
  • Attest van een organisatie budgetbeheer, van een collectieve schuldbemiddelaar of van het OCMW of een vonnis of een verklaring van een schuldbemiddelaar
  • Voucher van een organisatie erkend door de Vlaamse Gemeenschapscommissie

Je ontvangt meteen een leuk welkomstpakket en jaarlijks een cultuurbon van 6 euro. Je kan ook dadelijk deelnemen aan kortingstarief bij onze partners.

Onze verkooppunten zijn Muntpunt, het Brussels Ouderenplatform en alle Brusselse gemeenschapscentra. De Paspartoe aan kansentarief is gratis.