Digipunten in Brussel

Je bent welkom in de digipunten als je graag meer digitaal wil doen, maar nog niet goed weet wat of hoe.

Een digicoach helpt je verder op weg en bekijkt met jou wat de opties zijn.

  • Je kan in een digipunt gratis een laptop of tablet lenen waarmee je werk, een opleiding of andere diensten kan zoeken en gebruiken.
  • In de digipunten helpen we je verder met hoe je laptop te gebruiken en maken we afspraken. Wil je bijvoorbeeld je online inschrijving bij Actiris in orde brengen? Of bij de gemeente een document aanvragen? Stel al je vragen in een digipunt aan je digicoach.
  • De digicoach helpt je verder. Wil je meer? Dan kun je ook een opleiding of cursus volgen: hoe je laptop (beter) gebruiken, hoe sociale media gebruiken, een online cv maken, en nog veel meer.

U wilt zich inschrijven voor een workshop bij de digicoach

Via dit formulier kan een organisatie deelnemers inschrijven voor een workshop bij de digicoach. De digicoach verplaatst zich naar de locatie die u aangeeft in dit document. Indien u zelf niet kunt voorzien in de infrastructurele noden om de sessie te organiseren kan de sessie ook doorgaan in een digipunt naar keuze. De digicoach of coördinator neemt binnen de 7 dagen contact met uw organisatie op.
Lees het afsprakenkader voor de vormingen.

Locaties en contact

Er zijn vijf digipunten, maar je kan ook op andere plaatsen opleidingen volgen. Je vindt ze weldra op deze pagina en in de kalender.
Interesse? Kom naar een digipunt, telefoneer ons of vraag het aan je consulent of trajectbegeleider.
De locaties en contactgegevens van de vijf digipunten vind je hieronder.

Type
Sorteren op