Vacatures bredeschoolcoördinator

Brede Scholen in Brussel breiden uit

Brede Scholen creëren maximale ontwikkelingskansen voor kinderen en jongeren via een lokaal samenwerkingsverband tussen verschillende sectoren. In Brussel zien we de meerwaarde van de aanpak van een Brede School en is er een keuze gemaakt om de Brede Scholen te verduurzamen, versterken én uit te breiden. Elke Brusselse gemeente zal vanaf het schooljaar 2024-2025 minstens 1 Brede School hebben waar alle leerlingen die schoollopen in een Nederlandstalige school, deel van uit kunnen maken. Dat belooft heel wat extra kansen voor kinderen en jongeren en vraagt ook heel wat extra coördinatoren om de Brede Scholen in goede banen te leiden.

Heb jij een hart voor Brusselse kinderen en jongeren? Coördineer je graag een divers netwerk om samen aan ontwikkelingskansen te werken van kinderen en jongeren in de buurt? Combineer je graag lokaal beleid met terreinwerk? Dan ben jij misschien de geschikte kandida(a)t(e).

De gemeente is de werkgever van de bredeschoolcoördinator. In gemeenten met veel scholen, zijn er meerdere bredeschoolcoördinatoren. Daarom kan het zijn dat je bij een gemeente, meerdere vacatures voor dezelfde functie ziet staan. In sommige gemeenten is er al een bredeschoolcoördinator aan de slag, in andere gemeenten gaan ze binnenkort een vacature verspreiden om een nieuwe bredeschoolcoördinator aan te werven. Met andere woorden, neem zeker geregeld een kijkje op deze pagina want de informatie wisselt regelmatig.

Gemeenten die binnenkort hun vacature voor de functie bredeschoolcoördinator openstellen:

(momenteel niet van toepassing)

Heb je vragen?

De VGC voorziet inhoudelijke en financiële ondersteuning voor de Brusselse Brede Scholen en ondersteunt bij de verspreiding van de vacatures maar is zelf niet de werkgever van de lokale bredeschoolcoördinatoren. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de personeelsdienst van de gemeente in kwestie.